Ons verhaal

U bent hier: Home > Over Van Iperen > Ons verhaal


Al honderd jaar is Van Iperen actief in de agrarische sector. Wij kennen de markt als geen ander, want wij komen al sinds 1921 bij onze klanten over de vloer. Als familiebedrijf adviseren en ondersteunen we onze klanten bij de uitdagingen in hun teelt. Dankzij onze schat aan ervaring en kennis kunnen wij van meerwaarde zijn voor onze klanten. En zorgen dat zij meer rendement behalen. Ons advies en onze producten voor bemesting, gewasbescherming, plantversterking en bodemverbetering dragen bij aan topgewassen voor onze klanten.

Onze missie

Wij zorgen met onze klanten voor de groei van gezonde én renderende gewassen door onze klanten te begeleiden bij een geïntegreerde systeemaanpak.

Onze beloften

Wij komen dagelijks bij de klant, spreken zijn taal en hebben een mentaliteit van aanpakken. Wij gaan voor:

  • Groei van gezonde en renderende gewassen
  • Met beide benen op úw grond
  • Toekomstbestendige sector

Onze waarden

Wij hebben passie voor ons vak, binnen alle afdelingen van onze organisatie. We doen ons werk niet omdat het moet of alleen om er geld mee te verdienen; we doen het vooral omdat we het willen, het heel leuk vinden en er energie van krijgen. Daarnaast zijn we natuurlijk klantgericht en vernieuwend.

Ons aanbod: voeden, versterken en beschermen

 

Wij begeleiden onze klanten in de sectoren tuinbouw, akkerbouw, fruitteelt, groenvoorziening, bloembollenteelt en veehouderij bij een integrale aanpak om gewassen te voeden, versterken en beschermen. Klanten komen bij ons voor onze unieke en brede kennis. Onze kennis en ervaring geven de klant rust, vertrouwen en inspiratie voor de toekomst. Dankzij onze expertise kunnen onze klanten meer rendement realiseren. Dat draagt bij aan een gezonde sector. Daar staan wij voor als groeispecialist. Sinds 1921.

 

Bekijk onze bedrijfsfilm

Bekijk ons complete verhaal in het boekje ‘Wij zijn groeispecialist’.