21 maart 2018

Bioleveringen tijdens de paasdagen

Graag informeren wij u over de leveringen van biologie in week 14 in verband met de paasdagen. Hierdoor gelden er andere besteltijden en leverdagen voor de leveranciers Bioline en Biobest.

Week 14

Maandag 2 april is het 2e paasdag, hierdoor vervalt de biologie levering van maandag. Doordat we maandag dicht zijn hebben we ook te maken met aangepaste deadline voor de levering van woensdag 4 april.

 Bioline

  • De deadline voor het bestellen van Bioline producten voor levering woensdag 4 april is donderdag 29 maart vóór 15.00 uur.
  • Bioline geeft aan voor de levering van woensdag geen Phytoseiulus persimilis en Macrolophus pygmaeus beschikbaar te hebben. Voor de levering van vrijdag is dit nog beperkt beschikbaar. We willen u vragen hier rekening mee te houden. Het heeft onze voorkeur dat u, zo mogelijk, materiaal van Biobest te bestellen.
  • De adressen buiten het Westland, het Oostland en de Hoeksche Waard zullen donderdag 5 april geleverd worden in plaats van woensdag 4 april.

Biobest

  • De deadline voor het bestellen van Biobest producten voor levering woensdag 4 april is vrijdag 30 maart vóór 10.00 uur.