18 december 2018

Nieuwe website TT+ live!

Vandaag is het zover: onze nieuwe TT+-website gaat live! Op www.ttplus.nl leest u informatie over het TT+-concept, ervaringen van telers en de laatste nieuwsberichten.

De website is ook een portal tot de online TT+-omgeving, dé centrale plek waar telers zelf hun data op een eenvoudige manier kunnen combineren, analyseren en communiceren. Met de website bieden wij telers een platform waar zij terecht kunnen voor alle informatie over ons TT+-concept. De komende tijd wordt de website verder ontwikkeld. Zo zal er in de nabije toekomst een overzicht aan toegevoegd worden met partners, die het TT+-concept ook zullen aanbieden.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan de nieuwe TT+-website. Heeft u na het bezoeken van de website vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0186 – 578888 of info@ttplus.nl.

Over het TT+-concept

In augustus 2016 bracht Van Iperen als eerste in Nederland een totaalconcept voor precisielandbouw op de markt, het TT+-concept. Met het TT+-concept haalt de teler maximaal rendement uit zijn perceel door aan de basis te zorgen dat de plant optimaal kan groeien.

In juni 2018 werd de nieuwe online TT+-omgeving gelanceerd. Als onderdeel van het succesvolle precisielandbouwconcept TT+, ondersteunt de nieuwe omgeving de teler op geheel eigentijdse wijze in het maken van betere teeltbeslissingen. Daarbij wordt de teler geheel ontzorgd.

Vandaag wordt met de nieuwe website een volgende stap gezet in het breed in de markt zetten en voor iedereen toegankelijk maken van ons TT+– concept.