De Appeldag

Op donderdag 27 juni 2019 bent u van harte welkom op Dé Appeldag. Gastbedrijf is dit jaar Fruitteeltbedrijf Verstegen in Opijnen. Dé Appeldag wordt voor de zevende keer gehouden en is een begrip in fruittelend Nederland. We krijgen steeds meer internationale aandacht. Daarom staat deze dag in het teken van (inter)nationale ontwikkelingen in de appel- en fruitteelt.

Naast de focus op appels zullen diverse noviteiten voor de brede fruitteelt aan bod komen waar ook zeker de perenteler zijn voordeel uit kan halen. Denk hierbij aan smart farming technieken, mechanisatie en diverse teeltsystemen. Klik hier voor de website van De Appeldag.

Ook Van Iperen is aanwezig met een stand. Komt u bij ons een drankje doen? Graag tot ziens op 27 juni!

jun

27

Tijd : 10:30 – 20:00 uur
Locatie : Fruitbedrijf Verstegen, Repensestraat 12, 4184 CE Opijnen