13 september 2019

Niveaumeting met LevelUp

Lees hier het artikel in de nieuwsbrief van Stolze over het vernieuwde niveaumetingssysteem. 

 

***

Per 16 september 2019 zijn onze klanten met niveaumeting overgegaan naar ons nieuwe niveaumetingssysteem met LevelUp.

Naast de voordelen van het huidige systeem, biedt het nieuwe systeem extra voordelen, die wij voor u op een rijtje hebben gezet.

  • De nieuwe sensoren en modules die op de tanks geplaatst worden, zijn voorzien van de nieuwste technieken. Dit zorgt ervoor dat onze partner Stolze op afstand met deze modules en sensoren kan communiceren. Onderhoud kan, op basis van gegevens die we krijgen, zo pro-actief worden ingepland. Daarnaast kan een reset en software update op afstand plaatsvinden, voorheen gebeurde dit op locatie. Ook worden de nieuwe ‘Tekelek’ sensoren in een ovale buis in de tank geplaatst, dat voorkomt grote fluctuaties in de buis, en dat zorgt weer voor nog nauwkeurige metingen.
  • Indien er geen data-netwerk beschikbaar is, dan schakelt het systeem automatisch over op communicatie via SMS, waardoor de metingen altijd gegarandeerd blijven. Via een dashboard kunnen wij dit dagelijks volgen.
  • Door beter gebruik te maken van historische verbruiksdata kan er efficiënter besteld en ingepland worden.  Als bijvoorbeeld blijkt dat op basis van het verbruik een herhaalorder wordt verwacht, dan kan deze alvast door onze planning worden ingepland.
  • Natuurlijk kunt u zelf eenvoudig de metingen opvragen via Mijn Iperen 2.0, zoals u dat van ons gewend bent.

Niveaumeting met LevelUp is alleen te raadplegen via Mijn Iperen 2.0. (web en app).  Heeft u nog geen Mijn Iperen 2.0 account? Volg dan onderstaande stappen:

Voor meer informatie:

Mijn Iperen 2.0

Niveaumeting