19 maart 2020

Aanvullingen op maatregelen i.v.m. coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voor ons voorop, daarom houden we de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is en volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Bovenop de reeds eerder aan u gecommuniceerde maatregelen i.v.m. coronavirus, willen we de volgende punten nog onder uw aandacht brengen.

Aftekenen leverbonnen

Om mogelijke besmetting met het coronavirus te voorkomen, worden afleverbonnen door onze chauffeurs niet meer ter ondertekening aangeboden. Ook niet als u de afleverinstructie ‘verplicht tekenen’ op ja heeft staan. Dit ook voor uw eigen veiligheid. Mocht u hier toch een bezwaar tegen hebben, kunt u dit doorgeven via info@iperen.com.

Extra drukte

Wegens extra drukte kan het zijn dat onze chauffeur buiten de gebruikelijke tijden (tussen 08.00 – 17.00 uur) uw bestelling bij u komt afleveren.

Afhaalbalies en depots gesloten

We meldden u al dat per 17 maart onze afhaalbalies en depots gesloten zijn, m.u.v. afhalen vaste meststoffen in bulk op werkdagen. Om onnodige afhaalbezoeken te voorkomen is het afhalen van meststoffen in bulk alleen nog mogelijk per kiepwagen. Op zaterdag zijn onze afhaalbalies en depots ook hiervoor gesloten.

Maak gebruik van uiterste leverdatum bij uw bestelling

In de bestelomgeving van Mijn Iperen Web en Mijn Iperen Web is het mogelijk om bij een bestelling de uiterste leverdatum in te voeren. Wij willen u vragen hier gebruik van te maken, zodat wij in staat worden gesteld alle klanten op te tijd te bedienen.