24 maart 2020

De Fruitgids, vanaf nu online!

De Fruitgids die wij jaarlijks uitbrachten, is vanaf nu online beschikbaar. De informatie is gekoppeld aan de website van het CTGB, hierdoor heeft u altijd de meest actuele informatie tot uw beschikking. U vindt De Fruitgids online op: www.iperen.com/fruitgids

Op de website vindt u:

De Pitfruit Poster

Heeft u de Pitfruit Poster 2020 al opgehangen? De meest belangrijke gegevens hebben we namelijk ook nog voor u op papier gezet. Op de poster vindt u in één duidelijk overzicht de toegelaten gewasbeschermingsmiddelen voor gebruik in de fruitteelt. Per middel is aangegeven welke werkzame stof het bevat, welk toelatingsnummer het heeft, de veiligheidstermijn en dosering. Ook is duidelijk te zien of, en welke invloed het middel heeft op PlanetProof telen. Makkelijk zijn de BBCH-codes en het werkingsspectrum voor herbiciden. In één blik ziet u met welke herbicide u diverse onkruiden het beste kunt bestrijden.

Hang de poster bijvoorbeeld op de deur van uw gewasbeschermingsmiddelenkast of in de kantine. Zo heeft u de informatie altijd bij de hand.

Vraag hier papieren versie van de poster aan.