08 februari 2021

Kunstmeststrooiertest: geef u snel op!

Voor het effectief inzetten van uw kunstmest is het belangrijk dat uw kunstmeststrooier goed afgesteld is. Indien u producten teelt onder een PlanetProof certificaat, is het zelfs verplicht om eens per vier jaar uw kunstmeststrooier te laten testen op een goede afstelling conform de EN 13739 richtlijn. Bij nieuwe kunstmeststrooiers geldt dat de keuring binnen vier jaar moet plaatsvinden. Bij kunstmestrooiers die een werkbreedte kleiner dan 12 meter hebben is de keuring niet verplicht. Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw kunstmeststrooier te laten keuren, dit gebeurt onder leiding van dhr. Herre Bartlema.

Heeft u interesse om uw kunstmeststrooier te laten keuren? Geef u dan vóór vrijdag 26 februari op via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ardon Verschoor (tel. 06 – 51 78 95 69).

Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit bericht mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.