13 januari 2022

Mijn Iperen TIP – Verbetering van het winkelmandje

Onlangs hebben wij de volgende aanpassingen doorgevoerd in Mijn Iperen (web omgeving). U kunt nu op een nog eenvoudigere manier producten toevoegen aan uw winkelmandje.

Het icoon van de winkelmand is niet meer zichtbaar in de productregel. In plaats daarvan ziet u in de artikelregel het totaal aantal ingevulde producten (zie rode kader bij het artikel Matos Extra), dit wordt ook direct doorgevoerd in uw winkelmandje. U hoeft dus niet meer apart op de knop van het winkelwagentje te klikken. Beweegt u met de muis over het winkelmandje (zie rode kader rechts bovenin) dan wordt de inhoud van het hele winkelmandje getoond.

Als een artikel meerdere verpakkingseenheden heeft, dan kunt u dit artikel “openvouwen” door middel van het zwarte pijltje. Zoals u in het bijgevoegde voorbeeld ziet, kunt u vervolgens per verpakkingseenheid de gewenste aantallen invullen. In dit voorbeeld is er dus 1 can a 5 liter, 1 volle doos a 20 liter en 1 pallet a 800 liter toegevoegd.

Mede dankzij uw feedback in de enquête is deze verbetering doorgevoerd.