13 juli 2022

Variabel werken ook na de oogst

Met ons Precisieteelt Plus concept steken we vaak in op het werken met een taakkaart aan het begin van de teelt. Zoals variabel aardappelen poten en variabel spuiten. Maar met onze bodemkaart die de variatie in uw perceel optimaal in kaart brengt, kunt u natuurlijk ook na de oogst nog gebruik maken van deze taakkaart. Denk dan aan het beter verdelen van uw organische mest of compost. Op die manier kunt u de schralere gedeelten van het perceel verbeteren voor de volgende teelt.

Wilt u dit seizoen na de oogst hier mee aan de slag? We kunnen snel schakelen mits u op tijd aan de bel trekt. Is uw interesse gewekt? Vraag dan naar de mogelijkheden bij uw loonwerker en wij zorgen voor de kaart! Heeft u nog andere vragen benader dan gerust uw adviseur of een van de PT+ specialisten.

https://www.precisieteeltplus.nl/

Bovenstaande adviezen zijn gebaseerd op de actuele praktijksituatie en de op dit moment ter beschikking staande kennis. Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit bericht mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.