10 november 2022

Mijn Iperen TIP – Updates in de applicatie

Dankzij de feedback van onze klanten hebben we een aantal verbeterpunten doorgevoerd in Mijn Iperen.

Automatische niveaumeting
We kregen af een toe een bezorgd telefoontje van een aantal klanten die automatische niveaumeting voor de vloeibare meststoffen hebben. Het niveau van hun tank kwam niet exact overeenkwam met de grafiek in Mijn Iperen. Dit komt omdat de meting één keer per dag (vaak vroeg in de ochtend) wordt gedaan. Daarom is besloten om ook het tijdstip van de meting te vermelden voor alle duidelijkheid.

 

Afleveradres retourorders
Mocht u in de komende periode een retourorder willen opgeven via Mijn Iperen, let er dan op dat u in deze retourorder het afleveradres opgeeft waar de aankoop op is gedaan. Het is niet mogelijk om de retourorder op te geven op een ander afleveradres. Heeft u vragen of lukt het niet via Mijn Iperen, neem dan contact op met de binnendienst via verkoop@iperen.com of 0186-578886. Bekijk onze website voor ons volledige retourbeleid.

 

Pop-up uiterlijke besteldatum
Na het plaatsen van uw bestelling in Mijn Iperen verschijnt er een pop-up met de vraag wanneer uw bestelling uiterlijk geleverd mag worden. Hier kunt u een reeks met datums ingeven zodat we zo efficiënt mogelijk uw bestelling kunnen inplannen. Voorheen kon u alleen kiezen tussen een uiterlijke besteldatum en ‘zo snel mogelijk’. Vanaf nu kunt u een specifieke dag kiezen waarop u de levering bezorgd wil hebben.