08 maart 2023

Spuitlicentie verlengen

In het seizoen organiseren wij verschillende bijeenkomsten waarbij u de mogelijkheid heeft om een licentiepunt te behalen. Omdat wij met een externe partij werken die voor ons de licentieverlengingen verzorgt, is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt. Dit kan tot 1 dag voorafgaand aan de bijeenkomst. Zonder aanmelding kunt u helaas niet deelnemen*. Bekijk de agenda voor een bijeenkomst bij u in de buurt.

Voorlopige planning van bijeenkomsten met de mogelijkheid een licentiepunt te behalen:

Sector Maand Thema
Fruitteelt juni Veiligheid & techniek
Akkerbouw juni en juli Teelt
Groenvoorziening november Teelt

Digitaal een spuitlicentiepunt halen

Heeft u binnen afzienbare tijd een licentiepunt nodig, dan bieden wij u een digitale cursus aan via landentuinbouwcursussen.nl. U kunt kiezen uit de mogelijkheid Teelt binnen uw eigen sector en een algemene Veiligheid en Techniek cursus.

Als klant van Van Iperen bieden wij u €10,- korting. U volgt de cursus voor €49,- per deelnemer. U heeft onze organisatiecode VIP en uw debiteurnummer bij Van Iperen nodig om de korting te ontvangen. U kunt deze code invullen als u gaat afrekenen (Factuurgegevens). Heeft u vragen, neem dan contact op via 0186-578888.

Meerdere werknemers hun spuitlicentiepunt laten behalen?

U kunt voor meerdere werknemers in één keer cursussen aankopen, hoe dit precies werkt leggen wij u graag uit. In de instructie aankoop deelnemerscodes leest u hoe u als werkgever deelnemerscodes koopt.

Wilt u deze deelnemerscode als werknemer gebruiken? Dan leest u in de instructie gebruik deelnemerscodes hoe dit werkt. Op de ‘veelgestelde vragen’ pagina op de website van landentuinbouwcursussen.nl kunt u antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.

Uiteraard kunt u zelf bepalen hoe u na ontvangst van de toegangscodes de cursus organiseert (mogelijk deels in groepsverband op de eigen locatie waarbij medewerkers die ondersteuning op de computer nodig hebben die ter plekke door een collega krijgt).

 

*Aanmelden voor een bijeenkomst, waarbij het mogelijk is om uw licentiepunt te behalen, is verplicht. Ongeacht of u uw licentie wilt verlengen. Wanneer de groep namelijk groter is dan door Bureau Erkenningen is toegestaan, kan de bijeenkomst worden afgekeurd.