Proef de dag in de regio Noord-Zuid Beveland

Proef de dag in de regio | Hét evenement om in een ongedwongen setting uw teeltkennis op peil te brengenen een kijkje te nemen bij uw collega-ondernemer. Onze adviseurs vertellen u o.a. over hoe u kunt telen met minder stikstof, delen de ervaring met fertigatie in verschillende teeltsystemen en bespreken met u de teeltactualiteiten.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u bijpraten met uw adviseur en collega akkerbouwers. Zien we u op één van onze bijeenkomsten?

De bijeenkomsten starten om 16.00 uur (inloop 15.30 uur)

Aanmelden
Aanmelden voor Proef de dag is verplicht. Zonder aanmelding kunt u niet deelnemen, ongeacht of u uw spuitlicentie verlengt. Meld u aan via deze link. U heeft de mogelijkheid uw spuitlicentie te verlengen in de categorie Teelt.

Meer informatie
Iperen.com/proefdedag

jul

5

Tijd : 15:30 - 20:00 uur
Locatie : Mts. A.L.M. (Richard) Vermue, Nieuwlandsedijk 1, 4451 NG Heinkenszand