16 mei 2023

Het telen van de toekomst – Visie

Dat de sector snel verandert is geen nieuws. Veel chemische gewasbeschermingsmiddelen verdwijnen en afnemers vragen steeds vaker naar groen en geïntegreerd geteelde producten. Om ook in de toekomst te kunnen blijven telen zullen we deze beweging moeten volgen en onze telers hierin ondersteunen. We hebben al behoorlijk wat stappen gemaakt de afgelopen jaren, maar we zullen scherp moeten blijven op wat de toekomst ons brengt.

In de komende weken zullen we op deze pagina meerdere video’s delen over het telen van de toekomst. Hierin komen onder andere het inzetten van biologische gewasbescherming en groene middelen aan bod. Maar dit is zeker niet alles. Ook op het gebied van bijvoorbeeld spuittechniek, onderzoek en monitoring kunnen we werken aan een toekomstbestendige sector.

Onze vier productmanagers gewasbescherming – biologie vertellen in onderstaande video hun visie op het telen van de toekomst.

Meer weten? Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden of vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend advies gesprek.

Aanvraag adviesgesprek vergroenen in de tuinbouw