23 mei 2023

Online uw graan aanmelden

Vanaf dit jaar kunt u uw graanaanmelding online verwerken. Naast dat u als graanleverancier uw graanleveringen via ‘Mijn Graan’ kunt inzien, heeft de webapplicatie een update gekregen en kunt u via ‘Mijn Graan’ nu ook uw graanleveringen aanmelden. U heeft dan dus geen omkijken meer naar het optijd verzenden van de envelop. Net als vorig jaar kunt u ook de details van uw graanleveringen inzien in de Mijn Iperen app.

Als u de app opent ziet u in het menu de optie ‘Mijn graan’ staan. In deze module kunt u alle details over uw graanlevering meteen na het lossen teruglezen. U kunt de volgende gegevens terugvinden:

  • Graansoort
  • Nettogewicht
  • Vochtgehalte
  • Hectolitergewicht
  • Doorval bij gerst
  • Losdatum en tijd
  • Totaaloverzicht leveringen

De gegevens staan overzichtelijk per jaar, per levering gesorteerd. Op deze manier heeft u 24/7 uw graanleveringen bij de hand en hoeft u niet te wachten tot kantooruren om deze gegevens op te vragen.

Heeft u geen inloggegevens? Dan kunt u een account aanmaken via het beginscherm van ‘Mijn Iperen’. Neem bij vragen over het inloggen contact op met het secretariaat via 0186-578888. Wanneer u een totaaloverzicht wilt ontvangen van zowel het consumptie- als zaaigraan, dan kunt u dit opvragen via zaaizaden@iperen.com.