06 december 2023

Enorme interesse voor de fertigatiebeurs

Een groot aantal bezoekers kwam langs in Oude Tonge voor een bezoek aan de fertigatiebeurs op donderdag 30 november.

Op de beursvloer waren verschillende leveranciers vertegenwoordigd, die een assortiment aan fertigatiecomputers, slangen en techniek presenteerden. Ook waren er verschillende machines te bewonderen. Dit bood de bezoekers de mogelijkheid om te oriënteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Ervaringen gedeeld

Een van de hoogtepunten van de beurs waren de interessante presentaties die werden gegeven. Verschillende sprekers deelden hun kennis over techniek, teeltsystemen en bemesting. De forumdiscussie, waar 6 ervaren akkerbouwers op het podium stonden om inzichten te delen vanuit hun praktijkervaring, was een interessante toevoeging. De interactie met de zaal leverde goede vragen op.

Bekijk de video voor een terugblik.

We kijken met een goed gevoel terug op de Fertigatiebeurs en hebben nu al zin in de volgende editie!

Op deze pagina hebben we het hele fertigatieproces vastgelegd. Meer informatie? Neem contact op met één van onze specialisten of vul het formulier hieronder in.

Interesse in fertigatie?

Wilt u aan de slag met fertigatie, heeft u vragen of wilt u op de hoogte gehouden worden door middel van ons Fertigatie Nieuws? Vul dan onderstaand formulier in.