14 mei 2020

Podcasts over ontwikkelingen en actualiteiten akkerbouw

We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen en actualiteiten in de sector. Dit doen we al in ons Akkerbouw Nieuws en met de Teelttip video’s, maar we begrijpen dat u op sommige momenten uw handen vol heeft en het niet handig is om lange teksten te lezen of ergens naar te kijken.

Daarom hebben wij een podcast kanaal opgericht. In gesproken podcast afleveringen kunt u in zo’n tien minuten luisteren naar informatie en tips. U hoeft dan uw telefoon niet vast te houden en u kunt bijvoorbeeld tijdens het werk op de trekker toch waardevolle informatie tot u nemen.

In de eerste aflevering bespreken we de laatste trends en hoe we hier door middel van de systeemaanpak op in kunnen spelen. In de komende afleveringen zullen we telkens focussen op een actualiteit in de teelt. Luister de eerste podcast via iperen.com/podcast. Daarnaast zijn de podcasts ook te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts.